nettreklame

Adblock PlusÉn ting er at nettaviser på død og liv skal ha masse forstyrrende reklame, men når sidene designes på en slik måte at innholdet kommer fram først etter at reklamen er lastet ned, og reklamen kommer fra en treig reklametjener så blir jeg bare irritert. For å unngå reklame anbefaler jeg at man kaster Internet Explorer ut og benytter seg av enten Opera eller Firefox til nettsurfing. Opera kommer med innebygget reklamefilter og Forefox har denne funksjonen som en utvidelse, se Adblock og Adblock Plus. Da kan man høyreklikke på en reklame og blokkere det. Det blir riktig bra når man kan bytte ut deler av adressene med wildcards (*), som betyr at du kan blokkere alle bilder på en tjener, eller i en bestemt katalog på en tjener. Lykke til og god surfing!

2 Responses to “nettreklame”

  1. Haakon Nilsen Says:

    Adblocks beste venn heter Adblock Filterset.G Updater (spør Google). Den laster ned og vedlikeholder et knallbra filtersett som “bare funker”. Da trenger man ikke dille med å lage sine egne filtre.

  2. Thomas A.O. Steen Says:

    Rofl, din ravende lunatic Bjørge. Må du se og slutte å ødelegge kapitalismens fomlende grep på internett.