strømkrisen

FRPs Siv Jensen vil redusere en gjennomsnittshusholdnings strømutgifter med 4000 kr årlig og skal gjøre dette ved å redusere avgifter og moms på strøm. Problemet er bare at vi i dag har høye strømpriser på grunn av strømkrisen! Det er altså ikke prisene som utgjør krisen, men tilgjengeligheten av strøm. Om vi ikke reduserer strømforbruket vil det resultere i rasjonering av strømmen. Hvem vil vel ha perioder uten strøm? Da jeg jobbet på Sri Lanka hadde vi strømrasjonering. Det gikk helt fint der. Alle arbeidsplasser har eget dieselaggregat og de fleste PCer har et batteri (UPS) som varer i 30 min om også aggregatet skulle gå tom. Der hadde jeg heller ikke TV, PC og Internet hjemme, så det verste som skjedde var at vi ikke fikk strøm til radioen og det dermed ble stille. Det var egentlig koselig synes jeg. Vi fikk diskutert mye jeg og Andreas, svensken jeg bodde med, selv om vi ofte ikke kunne se hverandre. Jeg skal love dere at dette ikke slår like bra an i Norge…

Kommentering er stengt.