tøyseepost

Brennende logoHTML i en epost er en uting! Jeg hater det og irriterer meg grenseløst hver gang noen sender meg en epost som utelukkende inneholder html-formatert tekst. Send meg i det minste noe som også kan leses i rein tekst. Hotmail er verdens største synder på dette punktet, den sender html-formatert tekst selv om det ikke er noe annet enn rein tekst i eposten. Kom over en side hvor man kan lage sine egne signaturer og annet “morsomt” som man kan bruke i epostene sine. Jeg vil ikke ha det, respekter det! Jeg prøvde noen dager med streng filtrering av all epost med content-type html, men det resulterte bare i at jeg ikke fikk mail jeg trengte å lese. Når skal folk forstå at epost som jeg slipper å dytte gjennom en kodetolker heller ikke kan infisere meg med virus el.l.? Ingen html == ingen virus (med mindre det er virus i et vedlegg du finner på å åpne)

Kommentering er stengt.