hilsen til Eira

Eira har på sin blog skrevet et innlegg etter min smak; om hilseplikt. Dette varmer en flisespikkers hjerte, men jeg har non kommentarer/tillegg; Tiden på døgnet samt “bartehilsen”.

Dersom man er ute i skogen og løper etter mørkets frembrudd er det ikke alltid like lett å se hvor man setter foten, og om man da møter andre på tur er terskelen for å hilse lavere enn om det er på lyseste dagen. Om dette er en “hei, jeg har sett deg, så om du meldes savnet i morgen så husker jeg deg”-hilsen eller om det bare er den vanlige “hei” er jeg litt usikker på da jeg ikke vet hva som foregår i andres hoder, men jeg legger som oftest merke til alder og kjønn. Har aldri tenkt over hvorfor før nå.. Så hvis andres underbevissthet er lik min så kan kanskje Eira legge til en ny form for hilsing på listen sin.*se seg rundt etter kjente som småflirer og rister på hodet*.

Så til “bartehilsen” eller også “fullskjegghilsen”; En kamerat av meg har hårvekst som en gorilla på steroider samlet en gang til et flott fullskjegg og trimmet det så det så det så bra ut. Til hans store forundring begynte totalt fremmede på gaten i Oslo(!) å hilse på ham; alle tydelig stolte over sine fullskjegg. *klø seg gal over 3-dagersskjegget som klør!*. *barbere seg*.

Kommentering er stengt.